ARTICOLE

Plati online securizate 3DSecure

Plati securizate

Florielle.ro are grija ca tu sa poti plati in siguranta pe site-ul nostru!

Stim ca in ultimii ani au aparul o multime de stiri, articole si comentarii legate de platile online si securitatea acestora. Cu totii ne dorim sa fim in pas cu tehnologia si sa ne usuram viata pentru a petrece cat mai mult timp alaturi de cei dragi sau ocupandu-ne de hobby-uri si alte activitati mai importante.

Dar apare intrebarea: platile pe care le fac online sunt sigure? Oare nu-mi va fi hack-uit cardul/contul daca achit o tranzactie online?

Da, pe site-ul Florielle.ro toate tranzactiile sunt securizate 3DSecure prinEuPlătesc.ro

Am incheiat contract cu partenerii nostri EuPlatesc.ro, furnizor cu experienta de peste 12 ani in domeniu.

EuPlătesc.ro dispune un sistem de gestiune a platilor electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard.

Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică.

Prin EuPlătesc.ro va oferim o soluţie de tranzactionare rapida, solida si sigura prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

EuroPayment Services S.R.L. este certificată ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securității Informației) și SR EN ISO 9001:2015 (Sistemului de Management al Calității).
Aceste certificări se adaugă la certificarea PCI-DSS Level 1 – Service Provider și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.

Mai multe detalii pe site-ul partenerilor nostri EuPlatesc.ro https://www.euplatesc.ro/