ARTICOLE

Back to school

Florielle.ro - back to school

Incepe scoala! 10 septembrie si o multime de buchete de flori!

Pentru parinti este una dintre cele mai aglomerate si agitate perioade din an. Intre alergaturile pentru cumpararea rechizitelor, ghiozdanelor, hainelor sau uniformelor pentru scoala, trebuie sa iti mai faci timp si pentru buchetul de flori. Buchetul de flori pentru doamna invatatoare, aranjamentul pentru doamna directoare, buchetul de flori pentru educatoarea celui mic, buchetul pentru diriginta. Sigur nu ai uitat pe nimeni?

Daca esti o persoana organizata si iti faci liste de cumparaturi pentru orice, atunci probabil ca ai bifat si acest capitol.

Indiferent daca esti cu lista de cumparaturi la zi sau ai ramas pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru inceputul de an, noi suntem aici sa iti dam o mana de ajutor pentru alegerea si livrarea buchetelui de flori potrivit evenimentului.

Multi parinti iau la intamplare cateva flori de la floraria din coltul strazii si pronesc spre scoala. Fara sa se fi gandit daca buchetul acela ii reprezinta sau nu, sau, daca buchetul ales de parinti este pe gustul doamnei invatatoare/ profesoare!

Astfel, rolul nostru – ca artizani in domeniul floral – este sa va ajutam in luarea celei mai bune decizii! Florielle.ro este aici pentru tine!

De exemplu:

Buchetul „pur si simplu” – clasic, cu trandafiri rosii si ambalaj in ton cu evenimentul, potrivit oricarei varste.

Buchetul alb cu lisianthus, pentru educatoarea mereu calda, rabdatoare si atenta.

Buchetul vesel si colorat, pentru invatatoarea mereu hazlie, care stie ca isi faca elevii sa vina cu placere la scoala.

Buchetul cu crizanteme parfumate, in ton cu anotimpul, daca doamna profesoara este mai conservatoare. Asa vei sti sigur ca nu ai exagerat cu florile.

Cosuletul cu flori – pentru amintiri de lunga durata. Aranjamentul de flori este montat cu atentie intr-un cos cu burete special pentru a mentine florile proaspete, pentru mai mult timp. Iar dupa ce astea vor fi trecut, cosuletul poate fi folosit pentru orice alt scop – inclusiv pentru pastrarea bomboanelor cu care invatatoarea isi rasfata elevii din cand in cand.

Ai alte idei? Spune-ne ce-ti doresti si iti putem personaliza buchetul.

Vrei sa adaugi si o cutie de bomboane, o felicitare sau ceaiul preferat al doamnei invatatoare? Spune-ne doar, si noi te vom ajuta.

Echipa Florielle.ro iti propune astfel o serie de buchete de flori gata pregatite, buchete cu care nu veti da gres. Mai mult, ca sa iti luam orice stres de pe umeri, ti-l si livram acasa. Totul e atat de simplu!

In plus, toate buchetele de flori, cosuri, cutii si aranjamente florale sunt realizate 100% in atelierul nostru!

Intri pe pagina noastra de SHOP, alege unul sau mai multe buchete de flori, platesti online, ne dai adresa de livrare, intervalul orar preferat din cele 3 predefinite in formular si noi venim la tine cu aranjamentele selectate!

Acum, ca ai scapat de acest task, meriti si tu un mic rasfat… o cutie de bomboane, un ceai bun sau poate chiar un buchet de flori si pentru tine / sotia ta 🙂

BAUTURI

BUCHETE FLORI (21)

FRUCTE